Σητεια Σεισμοσ - Το Δίκτυο «ΙΣΤΟΣ» συνεχίζει να - Thetoc team published 12 οκτ.

Thetoc team published 12 οκτ. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές .

Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . 30 χωριά με σοβαρές ζημιές στον
30 χωριά με σοβαρές ζημιές στον from www.hxonews.gr
Thetoc team published 12 οκτ. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές .

Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Thetoc team published 12 οκτ. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο .

Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία.

Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα
Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα from flashnews.gr
Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό .

Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Thetoc team published 12 οκτ. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο .

Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Thetoc team published 12 οκτ.

Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα
Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα from flashnews.gr
Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία.

Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό.

Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Thetoc team published 12 οκτ. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό .

Σητεια Σεισμοσ - Το Î"ίκτυο «ΙΣΤΟΣ» συνεχίζει να - Thetoc team published 12 οκτ.. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό .